Over ons.

team lydia beauty

KAPSALON.

De kapsalon is gelegen in het centrum van Lemmer. Hier zitten wij sinds 2012.

In de salon helpen wij dames, heren en kinderen aan de meest mooie coupes. Ook zijn we specialisten op het gebied van haarkleuring, visagie en facial ’s. Zijn wij krullenkapper volgens de CG Methode en hebben wij een nagelstylist in eigen huis. Ons team staat voor vakkundigheid, eerlijkheid en gezelligheid!

Wij werken voornamelijk op afspraak, maar hou ons bord buiten in de gaten. Wij streven er naar om mensen snel te kunnen helpen.

In de salon zijn wij op de hoogte van de laatste trends en technieken. Wij helpen u graag bij het realiseren van het perfecte model voor uw haar. Wij volgen gemiddeld zo’n 4 keer per jaar trainingen op onze verschillende vakgebieden. Wij verzorgen ook het haar voor bruiloften, voor bruid, bruidegom en familieleden. Dit doen wij als het gewenst is ook op uw eigen locatie.

Onze specialiteit is het kleuren in de salon. Door de vele trainingen weten wij als geen ander wat de kleuringen van Alcina voor mooie resultaten kunnen geven voor uw haar. Maar net zo belangrijk wat niet! Wat ons hier uniek maakt is dat wij altijd eerlijkheid en duidelijkheid geven over wat wij vinden dat kan bij uw haar, huid, gezichtsvorm ed. Zo blijft u terug komen.

Op onze facebookpagina @lydiabeauty lemmer en op onze Instagram @lydiabeautyenwedding blijft u altijd snel op de hoogte van al onze ontwikkelingen en acties.

CURLED HAIR.

In de salon werken wij volgens de CG-Methode. De Curly Girl Methode (of CG Methode) is een verzorgingsmethode speciaal voor iedereen met krullend haar. De kern van de CG methode houdt in dat je producten met onder andere de ingrediënten zoals siliconen en sulfaten gaat vermijden. Als je de CG Methode volgt, gebruik je alleen nog maar CG producten. Weten wat wij voor jou haar kunnen doen? Maak dan een afspraak voor de curly girl treatment en wij helpen je met het starten van deze methode om verliefd te worden op je eigen haar. Wij werken samen met curlytools.nl voor de beste producten en de duidelijke informatie.

SCHOONHEISDSSALON.

In onze schoonheidssalon bieden wij het volgende aan:

  • Mini facal, een kleine gezichtsbehandeling van 30min incl epi.
  • Het harsen van lip, kin of wenkbrauwen.
  • Hennabrows, het stylen van de wenkbrauwen en inkleuren met Henna.
  • Browlamination, het stylen van de wenkbrauwen die heel erg borstelig zijn en hele harde haren hebben wordt met een vloeistof gedaan. Daarna worden ze geverfd.
  • Lash volume lift, het omvormen van de wimpers geeft je eigen wimpers veel volume en worden ook mooi zwart geverfd.

NAGELSTYLING.

In de salon zetten wij verschillende nagelstylingbehandelingen. Wij zetten: manicure met of zonder nagellak, gellak, biab of acrylgel (als verlenging).

Kijk bij de behandelingen voor de kosten hiervan.

visagie

VISAGIE

Bij ons in de salon bieden wij ook vele mogelijkheden op gebied van make-up. Zo krijgt u als klant bij uw behandeling een gratis touch-up make-up van ons aangeboden zodat u nog completer de salon verlaat. Voor bijzondere gelegenheden verzorgen wij ook graag de make-up.

Voor bruiloften (bruid, bruidegom en familieleden), Avondmake-up (gala’s en themafeesten). Workshops of kinderfeest. Wij komen ook op locatie.
Voor vragen kun ons mailen via het ‘contact’ formulier of bel met de salon.

WORKSHOPS KINDERFEESTJES

Is uw dochter ook altijd in de weer met uw make-up? Dan vind ze het vast leuk om een kinderfeestje te hebben dat ze samen met haar vriendinnen. Maskertjes opzetten, lekker make-ups uit proberen en nagels lakken. Hiervoor hebben wij een make-up party. Voor de meiden in de leeftijd vanaf 8 jaar tot maximaal 12 jaar. (basisschool) Voor vragen over de mogelijkheden en kosten neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via “contact” op de website. Stel uw vraag en wij nemen contact met u op. Bellen mag ook altijd.

WORKSHOP VLECHTEN OF VISAGIE

Bij ons kunnen jullie workshops volgen voor vlechten of visagie. Van de basisvlecht tot ingewikkelde kunsten en de beste tips wat nu mooi past bij uw gezicht.

Wanneer je een groepje hebt van minimaal 5 personen, kunnen we een datum prikken om de workshop te plannen. Voor vragen en/of informatie kunnen jullie contact opnemen via “contact” op de website of bel gerust even.

Ook organiseren wij vanuit de salon regelmatig leuke vlecht of visagieavonden. Hou hiervoor onze socials en de website in de gaten om je ook individueel op te kunnen geven.

WEDDING

Lydia is weddingplanner sinds 2017 en helpt jullie graag als ceremoniemeester voor jullie grote dag. Als ceremoniemeester werk ik in een omgeving tussen sneek – steenwijk – zwolle (of in overleg)

Waarom mij inhuren?

Hoe fijn is het als je een professioneel iemand hebt die goed naar jullie dag kijkt voor een soepel verloop van de dag. Voor jullie heb ik een groot bestand voor het kiezen van locatie(s), catering, fotograaf, bakkerij, etc. Ik ben het eerste aanspreek punt van jullie locatie(s) en jullie gasten.

Vanaf de start van de dag (hoe vroeg ook) ben ik er en ga weg als alle avondgasten aanwezig zijn en de overdracht met de locatie is besproken. Jullie hoeven geen vrienden/ familieleden te vragen om jullie dag te organiseren, zo genieten zij ook optimaal van jullie dag. Ik maak voor jullie het draaiboek en zorg eventueel voor de aankleding van de locatie(s). Vanaf de start van de dag tot overdracht op de (avond) locatie, als de avondgasten er zijn ben ik er voor jullie.

Dit is ongeveer zo’n 12 uur.

Benieuwd wat ik voor jullie kan beteken of wil je een vrijblijvende offerte mail dan naar lydiabeautylemmer@gmail.com