Het is weer niet best, we moeten nog langer dicht. Zelfs nog langer als tijdens de eerste lockdown in maart. Maar dit gaat voor mij echt te ver. Ik snap heel goed dat het niet goed gaat in de ziekenhuizen maar het gaat anders met Lydia Beauty ook niet goed komen. Soms moet je dan toch wat.

Dus mocht je toch geknipt willen worden, neem dan contact met mij op. Ik kan naar lemmer een dag inplannen om te knippen. Maar dit moet dat wel bij jullie thuis. Jullie zijn ook welkom bij mij thuis, maar dan zou  je even naar Steenwijk moeten willen rijden. Jullie kunnen mij bellen of WhatsAppen op 0623 579 031 of gewoon op het nummer van de salon.

Kleuren van het haar kan ook, maar dan kan ik het alleen inzetten en alleen de uitgroei en zal je dit zelf uit moeten spoelen. Vraag me er gerust naar hoe te doen.

Alvast bedankt.